caravanhoes-travellife

De temperaturen dalen en de winter is in aantocht. Dat betekent voor het gros van de kampeerders dat het kampeerseizoen er echt op zit. Ruim een half miljoen kampeerders zoekt een plaats waar ze hun caravans en campers kunnen achterlaten voor de winterslaap. Of u nu gebruik maakt van een binnen- of buitenstalling, een camper- of caravanhoes is altijd een goed plan.

Een goede hoes biedt ultieme bescherming tegen invloeden van buitenaf en zorgt er zo voor dat de levensduur van het voertuig verlengd wordt. De hoezen zijn van uitstekende kwaliteit en bestaan uit vier lagen. Ze zijn van binnenuit ademend, zodat er geen condensvorming kan plaatsvinden. Het materiaal is vuilafstotend, waterdicht en uv-bestendig. Zo houdt u uw camper of caravan in goede staat, terwijl hij op de stalling staat.

Welke hoes heeft u nodig?

Bij het aanschaffen van een hoes is het belangrijk om de juiste afmetingen van uw camper of caravan te weten. Wij adviseren om dit bij caravans zelf op te meten. Om de lengte te bepalen meet u van het achterlicht horizontaal naar de voorkant van de disselbak. Ook de juiste breedte van het voertuig is belangrijk. Wanneer u weet welk formaat u nodig heeft kunt u kiezen wat voor hoes u wilt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoes met een rits. Voordeel hiervan is dat u de camper of caravan kunt betreden wanneer de hoes eromheen zit.

Welke hoes u ook kiest, met deze extra bescherming zorgt u ervoor dat uw camper of caravan langer mooi blijft. Zo heeft u er jarenlang plezier van! Wanneer het weer tijd is om te kamperen staat uw voertuig in tiptop conditie op u te wachten.

Direct naar de camper- en caravanhoezen >